Internet & Network solutions Extraa IS
HOME 
WEBDESIGN
DOMEINNAAM
HOSTING 
PRO-MODULES
REFERENTIES
HELPDESK
BEDRIJFSINFO
CONTACT
SITEMAP

Onze referenties
www.warram.nl

U bevindt zich in: Webdesign > Wat maakt een Extraa website anders? > Grafisch  
Grafisch

Maatwerk

Het ontwerp van uw website wordt steeds afgestemd op uw wensen (maar ook op die van uw doelgroep), en gebeurt volledig in overleg. Al onze ontwerpen worden steeds voorgelegd en zullen indien gewenst, volledig aansluiten bij een eventuele huisstijl.
Het is pas wanneer u absoluut tevreden bent met het website-ontwerp dat we de ontwikkeling starten.

We garanderen ook het unieke karakter van uw site, door al het beeldmateriaal op maat te maken. U mag er dus zeker van zijn dat het ontwerp van uw site nergens anders zal opduiken.
Ook het maken van foto's kunnen we volledig verzorgen. Ze worden digitaal genomen en kunnen terplaatste onmiddellijk worden geëvalueerd.
We beschikken bovendien over de meest geavanceerde beeldbewerkingssoftware om de beelden te manipuleren en te optimaliseren. Die optimalisatie zorgt ervoor dat ze net dat ietsje sneller laden, zonder kwaliteitsverlies. Zo kunnen we de grote groep internetgebruikers die nog niet beschikken over breedbandverbindingen zoals kabel en ADSL, ook een snelle toegang bieden tot uw site.

De Extraa's

Naast een mooi ontwerp en aantrekkelijke foto's en afbeeldingen, kunnen hier en daar enkele speciale grafische toepassingen een meerwaarde bieden:
  • Geanimeerde afbeeldingen
  • 360°/180° foto's
  • 3D-foto's
  • Bannertjes
  • Flash-elementen
  • Veranderende afbeeldingen (bv. wanneer de muispijl erover gaat)
  • Muispijltjes met een logo
  • ....

Overdaad schaadt

Effecten zijn kunnen leuk zijn, maar ze mogen geen negatieve invloed hebben. We willen niet dat uw bezoekers uw site niet meer bezoeken omdat ze ziek worden van de bewegende figuurtjes of misselijk worden van de gebruikte kleuren. En aangezien smaken nu eenmaal verschillen, raden we aan van eens een kijkje te nemen bij onze referenties. O.a. op de website van Kunsjt vindt u verschillende van hierboven vermelde extra's.

Wenst u verdere informatie? Contacteer ons op info@extraa.nl.


 Aansluitend...

 

 

aansluitend...
Website-referenties
Technisch

Domeinnaam

Registreer hier uw domeinnaam! Registreer hier uw domeinnaam!

Hosting

100MB
Bekijk hier ons hostingaanbod

  © Copyright 2003 - Extraa