Internet & Network solutions Extraa IS
HOME 
WEBDESIGN
DOMEINNAAM
HOSTING
PRO-MODULES
REFERENTIES
HELPDESK
BEDRIJFSINFO
CONTACT
SITEMAP

www.hoogendoornmeubelen.nl

U bevindt zich in: Hosting > Wie is de beste hostingprovider?  
Wie is de beste hostingprovider?

Iedereen kent meestal de webruimte (uitgedrukt in MegaBytes) en het aantal e-mailadressen als belangrijkste kwaliteitsaanduidingen van een bepaald hostingabonnement. Als we ons Starter-abonnement even buiten beschouwing laten, dan zal u zien dat Extraa op alle accounts (vanaf 75 EUR + p/jaar!) sowieso al een oneindig aantal e-mailadressen (en mailboxen!) aanbiedt.

Bovendien is de webruimte die wij u aanbieden (minimum 100 MB) voor vergelijkbare prijzen gemiddeld 10x hoger dan bij onze concurrenten. Maar het echte onderscheid zit hem in de vele (maar belangrijke) extra's, waarvan we er hier toch een aantal even in de schijnwerper willen plaatsen:
  • Webruimte: Een website met een mooi ontwerp, tientallen menu-indelingen, tekstinhoud met bijhorend beeldmateriaal, kan meestal nog onder de 1 MB gerealiseerd worden. Maar van zodra men fotoreeksen begint bij te plaatsen, afdrukbare documenten in PDF ter beschikking stelt, enz. Wordt de meerwaarde van enkele extra Megabytes snel duidelijk.
  • Connectiesnelheid: Onze webserver is bv. verbonden met een Gigabit backbone. Ik denk niet dat we u moeten zeggen dat dit van het hoogste belang is voor de inlaadsnelheden van al de gehoste websites. Ook de locatie van de webserver is van groot belang. Onze servers staan in het housing centrum in Amsterdam (Science Park) opgesteld.
  • Aantal e-mailadressen: U krijgt bij al onze professionele abonnementen (vanaf 12.5 EUR/maand) sowieso een oneindig aantal e-mailadressen EN bijhorende mailboxen. Stuk voor stuk genieten ze van de meest professionele opties.
  • Virusscanner op e-mails: Alle e-mails die via onze hostingabonnementen binnenkomen (of slechts voorbijkomen) worden gecontroleerd op virussen. Ziet onze mailserver een virus, dan wordt de afzender automatisch en onmiddellijk op de hoogte gebracht. U ontvangt dit virus dan uiteraard niet.
  • FTP-accounts: Sommige van onze abonnementen komen met meerdere ftp-accounts. Dat wil eigenlijk zeggen dat u bepaalde delen van uw site zelf op internet kan plaatsen. Per ftp-account krijgt u ook een wachtwoord. Zo kan u bvb. beslissen wie binnen uw onderneming de foto's mag bijplaatsen, de pdf-documenten kan uploaden, ...enz.
  • PHP: Deze optie laat het gebruik van de genoemde scriptingtalen toe, die een ongekende reeks mogelijkheden voor uw website met zich meebrengen. Invulformulieren, dynamische elementen, administratie-sites,.... Vrijwel al de door ons gemaakte sites maken gebruik van de PHP-scriptingtaal.
  • Mysql-databanken: Met een mysql-databank (of meerdere) kunnen we bv. productlijsten op een dynamische manier opslaan en weergeven op uw site. De combinatie met een administratie-website maakt uw site volledig dynamisch en zelf-aanpasbaar indien gewenst.
  • Statistieken: Met de uitgebreide statistieken ziet u hoeveel mensen uw site bezochten, via welke site ze bij u terecht kwamen, van welk land ze waren en nog veel meer. Aangezien ze serverside-gebaseerd zijn is de kans op afwijkingen van de werkelijkheid miniem.
  • En vele andere...: Deze vindt u allemaal in ons duidelijk hostingaanbod. Compleet met prijzen en vergelijkende tabel! Aansluitend...

 

 

aansluitend...
Wat is hosting?
Ons hostingaanbod
Geavanceerde hostingtoepassingen

Domeinnaam

Registreer hier uw domeinnaam! Registreer hier uw domeinnaam!

Hosting

100MB
Bekijk hier ons hostingaanbod

  © Copyright 2003 - Extraa