Internet & Network solutions Extraa IS
HOME 
WEBDESIGN
DOMEINNAAM
HOSTING 
PRO-MODULES
REFERENTIES
HELPDESK
BEDRIJFSINFO
CONTACT
SITEMAP

Onze referenties
www.zwolsesteenhouwerij.nl

U bevindt zich in: Webdesign > Wat maakt een Extraa website anders? > Technisch  
Technisch

Waarom we geen opmaakprogramma's gebruiken

Normaal gezien wordt een site opgebouwd in een opmaakprogramma zoals Microsoft Frontpage, Macromedia Dreamweaver, enz... Wij gebruiken deze niet, of in beperkte mate.
Een website is opgebouwd uit HTML-code en er is niemand die deze taal beter kan schrijven dan een mens. Tenslotte wordt een boek ook niet geschreven met een boekgenereerprogramma.

Werken wij daarom trager of zitten er daardoor meer fouten in onze code? Absoluut niet! We benutten de volledige mogelijkheden die de verschillende browser-programma's ons bieden, en worden niet beperkt door de mogelijkheden van de opmaakprogramma's. Bovendien is onze broncode erg beperkt in omvang, zodat de inlaadtijd weer net iets korter is dan bij andere sites.

Browsercompatibiliteit

Aangezien we niet afhankelijk zijn van programma's van derden, kunnen we onze sites manueel aanpassen zodat ze er onder alle browsers hetzelfde uitzien. Momenteel testen we met Internet Explorer 4,5 en 6, Netscape 4 en 6, Opera 4,5,6 en 7, Konqueror 2 en 3. Hiermee zijn we zeker dat 99,99% van alle bezoekers uw site zien zoals u dat wilt. En die andere 0.01% ? Die zien hem waarschijnlijk ook hetzelfde.

Aanpasbaarheid

Al onze sites zijn kleine software-toepassingen die zorgen voor een verregaand dynamisme. Een menu-item toevoegen aan uw site? Dit kan op de traditionele manier duur uitvallen, louter door het vele werk om iedere individuele pagina aan te passen. En we zwijgen dan nog over de fouten die hier in kunnen sluipen. Maar niet bij Extraa, want bij ons duurt dit exact 10 seconden!
Een nieuw ontwerp toepassen op uw website, met de nieuwste mode-kleuren? Geen probleem. We kunnen dit wekelijks doen indien u dit zou wensen.

Deze techniek van website-bouwen maakt ons een beetje uniek. De weinige collega's die toch een gelijkaardig systeem aanbieden, passen dit enkel toe op hun duurste websites. Wij vanaf onze goedkoopste!

Zelf-aanpasbaarheid

Een groot deel van onze sites werden uitgebreid met een administratie-website. Een zeer interessante mogelijkheid naar de toekomst toe, vooral wanneer er regelmatig (grote of kleine) wijzigingen moeten worden aangebracht. Door een eenmalige investering knt u er zelf voor zorgen dat uw site steeds up-to-date blijft zonder dat u ons hierbij nodig hebt. Absoluut geen enkele programmeer- of computertalenkennis is vereist en we voorzien trouwens steeds een klantgerichte opleiding om aan de slag te kunnen.
Uiteraard is dit systeem beveiligd met gebruikersnaam en wachtwoord.

Vele extraa's

Wij breiden uw website uit met steeds op maat gemaakt modules, zoals:
  • Contactformulieren
  • Webshop/winkel
  • Een zoekfunctie
  • Een gastenboek
  • Een online productcatalogus
  • Wedstrijdformulieren
  • Automatische nieuwsbrieven
  • Dynamische PDF-documenten
  • ...

Of samengevat: alles wat mogelijk is op internet.

Onder het hoofdstuk 'Internetapplicaties' vindt u meer informatie over onze mogelijkheden en onze gebruikte technieken.
U kan ons natuurlijk ook steeds een e-mailtje sturen op info@extraa.nl, of even gaan kijken in onze referenties.


 Aansluitend...

 

 

aansluitend...
Website-referenties
Grafisch

Domeinnaam

Registreer hier uw domeinnaam! Registreer hier uw domeinnaam!

Hosting

100MB
Bekijk hier ons hostingaanbod

  © Copyright 2003 - Extraa