Internet & Network solutions Extraa IS
HOME 
WEBDESIGN
DOMEINNAAM
HOSTING
PRO-MODULES
REFERENTIES
HELPDESK
BEDRIJFSINFO
CONTACT
SITEMAP

Onze referenties
www.zwolsesteenhouwerij.nl

U bevindt zich in: Hosting > Geavanceerde hostingtoepassingen > Uw eigen site hosten  
Uw eigen site hosten

Wat houdt dit in?

Wanneer u uw eigen site host, moet u beschikken over een permanente hoge-snelheidsinternetverbinding en een eigen server. Dit zijn eigenlijk de basisvoorwaarden.
Daarnaast zijn er nog een aantal zaken die we u adviseren:
  • Het aanstellen van een verantwoordelijke: Iemand die steeds bereikbaar is als er zich een probleem voordoet met de server of de site. Afhankelijk van de belangrijkheid van uw webproject kan dit gaan van iemand die iedere werkdag, iedere weekdag of zelf 24u op 24u beschikbaar is.
    Indien gewenst kan Extraa hierin een rol vervullen. Informeer naar de mogelijkheden.
  • Netwerkbeveiliging: Indien u de internetverbinding ook nog gebruikt voor andere computers op het netwerk, of indien uw server fysisch vastgekoppeld wordt aan uw netwerk, moet u een zeer strenge beveiliging voorzien. Een firewall tussen uw server en internet is absoluut niet meer voldoende. Vraag ons advies op hosting@extraa.nl!
  • Onderhoud: Om de veiligheid van de website, de server, en de andere computers in het netwerk te garanderen, moeten er regelmatig upgrades en onderhoudstaken worden uitgevoerd.

Is dit iets voor mij?

Gezien de hoge kostprijs van huurlijnen en het extra werk dat bij deze oplossing komt kijken, raden wij het zelf-hosten van de website eigenlijk slechts in enkele gevallen aan.

Wanneer u bijvoorbeeld voor een groot internet-project een directe link nodig heeft tussen uw publieke website en een interne database, kunt u besluiten voor het zelf hosten van uw site. Ook wanneer uw bedrijf reeds beschikt over de nodige voorzieningen en de nodige telecomverbindingen kunt u voor deze mogelijkheid kiezen.

Twijfelt u nog welke oplossing het beste is, of wenst u ons advies of hulp bij het zelf hosten van uw site, dan zijn wij voor u bereikbaar via hosting@extraa.nl.


 Aansluitend...

 

 

aansluitend...
Dedicated hosting
Beveiligingscertificaten
Eigen mailserver

Domeinnaam

Registreer hier uw domeinnaam! Registreer hier uw domeinnaam!

Hosting

100MB
Bekijk hier ons hostingaanbod

  © Copyright 2003 - Extraa