Internet & Network solutions Extraa IS
HOME 
WEBDESIGN
DOMEINNAAM
HOSTING
PRO-MODULES
REFERENTIES
HELPDESK
BEDRIJFSINFO
CONTACT
SITEMAP

Onze referenties
www.jonker-automatisering.nl

U bevindt zich in: Hosting > Geavanceerde hostingtoepassingen > Dedicated hosting  
Dedicated hosting

Wat is dedicated hosting?

Dedicated hosting is de formule waarbij u uw internet-project kan plaatsen op een speciaal daartoe voorziene server. U deelt deze server met niemand en de beperkingen (zoals bv. de webruimte/aantal domeinnamen/...) die typisch zijn aan de standaard shared hosting vervallen.

U kunt hierbij uiteraard rekenen op een zeer hoge-snelheidsverbinding met internet en een goede technische ondersteuning, zowel voor het opzetten van de server als nadien.

Is dedicated hosting iets voor u?

Dedicated hosting is de logische volgende stap indien ons zwaarste standaardabonnement (zie "Ons hostingaanbod") nog steeds over onvoldoende mogelijkheden zou beschikken. Hoewel het reeds tot de meest uitgebreide op de markt behoort (met 1500MB webruimte, oneindig aantal MySQL databases, enz...) zijn er altijd projecten te bedenken waarbij dit zich kan voordoen.

Voor de volledigheid moet u tevens weten dat er nog 2 stappen volgen op dedicated hosting. De eerste is "co-location", waarbij het niet onze server is die geconfigureerd wordt naar uw software-wensen, maar uw eigen server (hard- en software), waarbij u dus enkel gebruik maakt van onze internet-verbinding.
Een tweede mogelijkheid is het zelf hosten van de website, binnen uw bedrijf. Hier hebben wij ook een kleine rubriek op onze site aan gewijd.

Meer details

Momenteel is het aanbieden van dedicated hosting nog in de opstartfase. We bespreken samen met onze partners nog de gedetailleerde uitwerking. Ook prijzen zijn nog niet gekend.
Indien u echter geïnteresseerd bent in een dedicated hosting-oplossing voor uw internetproject, kan u ons steeds bereiken via hosting@extraa.nl.


 Aansluitend...

 

 

aansluitend...
Uw eigen site hosten
Beveiligingscertificaten
Eigen mailserver

Domeinnaam

Registreer hier uw domeinnaam! Registreer hier uw domeinnaam!

Hosting

100MB
Bekijk hier ons hostingaanbod

  © Copyright 2003 - Extraa