Internet & Network solutions Extraa IS
HOME 
WEBDESIGN
DOMEINNAAM
HOSTING 
PRO-MODULES
REFERENTIES
HELPDESK
BEDRIJFSINFO
CONTACT
SITEMAP

Onze referenties
www.herbalifedigitaal.nl

U bevindt zich in: Webdesign > Soorten Websites > Reclame website  
Reclame website

Website vs. Folder: Online vs. Offline

"Offline reclame" is reclame in de traditionele vorm: advertenties in dagbladen, spots op TV of radio, folders, enz...
"Online reclame" is de internet-variant: websites, banners, e-mailings, enz...
Hoewel we onze specialiteit vooral situeren binnen het "online" reclamevoeren, bieden we het eigenlijk alle twee aan. En dat is logisch, aangezien de twee elkaar perfect aanvullen.

Internet reclame is dé manier om ...

... uw reclame-uitgaven naar beneden te halen, meer mensen te bereiken en vooral mensen te overtuigen. Vooral dit laatste is met de traditionele media vrij moeilijk. U moet zich namelijk, wegens gebrek aan ruimte of tijd, beperken tot slogans en hopen dat uw publiek voor verdere informatie telefoneert of langskomt in uw zaak.
Een website biedt veel meer vrijheid qua omvang. "The sky is the limit" en hoe meer u te bieden heeft op uw site, hoe hoger ook uw bezoekersstatistieken de lucht zullen inschieten.

En hoe zit het met de kosten en het doelpubliek?

We nemen even de prijs van een A4 advertentie die 1 maal verschijnt in een populair tijdschrift. Hiervoor heeft u bij Extraa reeds een website, met minimum 20x meer informatie, die dag en nacht, 24 op 24 en zo lang u wenst (eeuwig?), beschikbaar is. Bovendien bereikt u zo een doelpubliek dat groter is dan bij om het even welke andere media. Er zijn namelijk honderden miljoenen internetgebruikers...
Hoeveel van deze mensen zouden er ge´nteresseerd zijn in uw product?

Doe het zelf!

Actuele informatie bieden is erg belangrijk, maar met statische media is dat heel moeilijk en duur. Eén van de belangrijkste eigenschappen van een website biedt dan ook een groot voordeel ten opzichte van zelfs de mooiste folder: dynamisme.

Een prijsaanpassing? Nieuwe kleuren beschikbaar? Een nieuw type? Dankzij onze administratie-websites past u uw promoties, productgamma of volledige online-catalogus zelf in een oogwenk aan. Denkt u dat mensen uw catalogus liever op papier lezen? Geen probleem! Volledig automatisch wordt er steeds een up-to-date papieren versie downloadbaar aangeboden aan de bezoekers van uw website. Kosteloos, snel, en uiteraard even dynamisch als de website zelf.

Gooien we de "offline reclame" dan maar de deur uit?

Niet noodzakelijk. Maar in plaats van zoveel mogelijk te vertellen op een kleine plaats of in een kort tijdspan, kan u gewoon uw beknopte boodschap aanvullen met een verwijzing naar uw website. "meer info: zie www.mijnzaak.nl". Zo slaat u 5 vliegen in 1 klap:
  • U bespaart op uw reclame-uitgaven
  • U bereikt nog steeds uw "oude" publiek
  • U kan veel meer informatie aanbieden.
  • U werkt veel dynamischer
  • U geeft uw onderneming een moderne uitstraling

Meer informatie? Contacteer ons op reclame@extraa.nl. En neem zeker eens een kijkje bij onze referenties.


 Aansluitend...

 

 

aansluitend...
Website-referenties
Informatieve website
E-commerce & internetapplicaties

Domeinnaam

Registreer hier uw domeinnaam! Registreer hier uw domeinnaam!

Hosting

100MB
Bekijk hier ons hostingaanbod

  © Copyright 2003 - Extraa