Internet & Network solutions Extraa IS
HOME 
WEBDESIGN
DOMEINNAAM
HOSTING 
PRO-MODULES
REFERENTIES
HELPDESK
BEDRIJFSINFO
CONTACT
SITEMAP

Onze referenties
www.domeinbv.nl

U bevindt zich in: Pro-modules > WebshopPro > Webshop bekendheid      
Webshop bekendheidScenic gamma

U vraagt zich af wat u op het internet allemaal kunt doen en of u Łberhaupt wel het internet op wilt. Het kan geen kwaad om daar nu eens meer informatie over in te winnen. Logisch, u kunt tenslotte niet overal verstand van hebben. Door de brede blik van kennis en ervaring die er binnen Extraa en haar partners ligt kunnen wij u op de juiste manier helpen, puntsgewijs uw gedachte uiteenzetten en eventueel een plan van aanpak schrijven.

Ook als u al specifieke ideeŽn hebt om bijvoorbeeld uw product via internet op de markt te zetten kunnen wij u adviseren. Wij hebben inzicht in het gedrag van bezoekers. Wij kunnen informatie verzamelen over het koopgedrag in het gebied waarbinnen uw product valt en aan de hand van die gegevens en onze kennis u verder helpen.

Niet alleen op het gebied van internet, maar ook kunnen wij in samenwerking met onze partners u volledig van dienst zijn door uw backoffice te integreren in uw website applicatie wat direct leidt tot meer efficiency.

Zo zijn er nog tal van situaties te schetsen waarbij wij u kunnen adviseren. Neem daarom gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.


 Aansluitend...

 

 

aansluitend...
Koppelingen met databases
Taallicenties
Webshop bekendheid
Meer info op webshoppro.nl

Domeinnaam

Registreer hier uw domeinnaam! Registreer hier uw domeinnaam!

Hosting

100MB
Bekijk hier ons hostingaanbod

  © Copyright 2003 - Extraa