Internet & Network solutions Extraa IS
HOME 
WEBDESIGN
DOMEINNAAM
HOSTING 
PRO-MODULES
REFERENTIES
HELPDESK
BEDRIJFSINFO
CONTACT
SITEMAP

Onze referenties
www.goldenglobe.nl

U bevindt zich in: Webdesign > Soorten Websites > E-commerce & internetapplicaties  
E-commerce & internetapplicaties

Internetapplicaties = Extraa

Vanaf de eerste dag hebben we ons toegelegd op het maken van internetapplicaties. We kunnen nu dan ook fier zeggen dat al onze sites (zelfs de kleinste!) eigenlijk kleine software-applicaties zijn. Naar de buitenwereld worden die geraadpleegd als een website, maar achterliggend zijn ze zo opgebouwd dat inhoudelijke aanpassingen of grafische wijzigingen niet de minste moeite kosten.
Het is ook dankzij onze speciale en unieke "one-file-website" techniek dat we de kosten van onze websites laag kunnen houden, terwijl de technische mogelijkheden eindeloos zijn.

Op dezelfde manier en met even weinig moeite maken we ook alleenstaande internetapplicaties, zoals bv. een extranet-site voor uw klanten.
De basiskenmerken blijven steeds hetzelfde:
  • Gebruiksvriendelijk
  • EfficiŽnt
  • Beveiligd
  • Geavanceerd
  • Uitgebreide garanties naar de toekomst
En als het geheel er ook nog eens goed uitziet, dan is dat mooi meegenomen...

U zal merken dat u bij ons niet kunt misvragen. Onze eerste contacten zijn trouwens steeds vrijblijvend, dus u mag steeds eens proberen!

Een specifieke toepassing: E-Commerce

Hoewel ooit in de media bestempeld als onsuccesvol, is het toch gebleken dat de meeste bedrijven die niet 100% overschakelen op online verkoop, maar hun producten gewoon ook aanbieden via internet, een meerverkoop kenden die de investering reeds vanaf het eerste jaar terugbetaalde.

Heeft u nog geen ervaring met online verkopen en schrikt het idee van creditcardbetalingen en online-bestellingen u een beetje af? Dan zult u blij verrast zijn met de eenvoud van een e-commerce website. We lichten alvast het tipje van de sluier op: heeft u reeds een winkel? Dan veranderd er, naast een omzetstijging, meestal zo goed als niets. U vindt hier meer over op www.webshoppro.nl

Een andere specifieke toepassing: de administratie-website

Vele van onze sites breiden we uit met een administratie-module. Dit is een applicatie die toelaat zelf stukken van uw publieke website aan te passen op een zeer gebruiksvriendelijke manier. U beschikt namelijk over uw eigen, wachtwoord-beveiligde website die u al deze zaken toelaat.


Vraag vrijblijvend verdere informatie aan over de uitgebreide mogelijkheden via info@extraa.nl


 Aansluitend...

 

 

aansluitend...
Website-referenties
Reclame website
Informatieve website

Domeinnaam

Registreer hier uw domeinnaam! Registreer hier uw domeinnaam!

Hosting

100MB
Bekijk hier ons hostingaanbod

  © Copyright 2003 - Extraa