Internet & Network solutions Extraa IS
HOME 
WEBDESIGN
DOMEINNAAM
HOSTING 
PRO-MODULES
REFERENTIES
HELPDESK
BEDRIJFSINFO
CONTACT
SITEMAP

Onze referenties
www.warram.nl

U bevindt zich in: Helpdesk > Veel gestelde vragen  
Veel gestelde vragen

Indien ik EXTRAA mijn website laat ontwerpen, moet ik dan ook een webhosting-account bij EXTRAA huren?
Inderdaad. Om technische redenen kunnen wij het correcte functioneren van alle mogelijkheden van door ons ontworpen websites maar volledig garanderen op onze eigen accounts. Het eerste jaar dient u dus een bijhorende webhosting-account af te sluiten. Het staat u vrij om nadien uw website bij een andere provider te plaatsen, alhoewel wij dan niet meer kunnen garanderen dat alle gesofistikeerde mogelijkheden van uw website dan nog correct zullen functioneren. Ook voor bijkomende werkzaamheden aan uw website kunt u dan op ons geen beroep meer doen, tenzij u uw website opnieuw op een account bij ons plaatst.

Zijn er na het ontwerp van mijn website nog veel kosten?
Indien u bij het ontwerp geopteerd hebt voor een onderhoudscontract, dan zijn er - in tegenstelling tot quasi alle andere designfirma's - geen onderhoudskosten meer. Indien u echter een ingrijpende verandering of aanvulling van uw website wenst die buiten de afspraken liggen, dan dient er een nieuw bestek opgemaakt te worden.

De enige terugkerende kost die u hoe dan ook zult moeten maken, is de jaarlijkse huur van de webhosting-account waarop uw website geplaatst is, evenals de domeinnaam waarmee uw website gekoppeld is.

Moet ik na het ontwerp van mijn website steeds op EXTRAA een beroep doen voor het onderhoud?
Na de afwerking van uw website bent u tot niets verplicht. Indien u een ingrijpende verandering of aanvulling van uw website wenst die buiten het onderhoudscontract valt, dan kunt u zowel opnieuw een beroep op ons doen, of de werkzaamheden zelf uitvoeren.

Indien u opnieuw een beroep op ons wenst te doen, dan moet uw website wel nog steeds geplaatst zijn (of opnieuw geplaatst worden) op een account die u bij ons huurt. Indien er reeds door anderen dan Extraa aan uw website werkzaamheden zijn verricht, dan dient uw website om praktische redenen te worden teruggesteld naar de staat waarin hij zich bevond toen wij er voor de laatste maal werkzaamheden aan hebben uitgevoerd.

In wat voor websites is EXTRAA gespecialiseerd?
Wij zijn gespecialiseerd in database-driven websites voor het MKB, voorzien van een op maat gemaakt contentmanagementsysteem. Particulieren, verenigingen en grotere bedrijven zijn uiteraard ook welkom. Voor ieder project wordt samen met de klant nagegaan wat mogelijk en wenselijk is. Op basis daarvan wordt de stijl en de functionaliteit van de website uitgewerkt, wat kan gaan van een flitsende digitale brochure tot een corporate e-commerce website.

Indien u wilt weten aan welke voorwaarden een succesvolle website volgens ons beantwoordt, dan kunt u onze visie er eens op nalezen.

Ik zie soms flitsende websites, volledig in Flash geschreven. Kunnen jullie dat ook?
Dat kan, maar dat is doorgaans niet wenselijk. Wij zijn van mening dat men bepaalde technologieŽn best maar inzet wanneer het imago of de functionaliteit van het project dat vereisen. U zult merken dat dergelijke websites buiten wat toeters en bellen doorgaans weinig om het lijf hebben en niet bij iedere bezoeker even vlot draaien.

Een Flash-animatie als intro of eye-catcher kan best, maar een website volledig in Flash ontwerpen is niet alleen overkill, het kost ook meer tijd, zorgt voor mindere browser-ondersteuning en sluit het gebruik van server-side scripting en de CMS module webshoppro vrijwel uit.

Mijn medewerker kent ook iets van internet. Kan hij u helpen bij het ontwerp van onze webapplicatie?
Om praktische redenen is het ondoenbaar om derden in te schakelen voor het concrete ontwerp van uw website. U kan wel medewerkers inschakelen om een aantal zaken vlotter te laten verlopen, zoals het prepareren van grafisch en tekstueel materiaal.

Werkt u ook in onderaanneming?
Wat webdesign betreft, werken wij niet in onderaanneming of via tussenpersonen. De ervaring leert ons dat dergelijke constructies meer problemen opleveren dan dat ze oplossen, zowel voor ons als voor de uiteindelijke klant. Zowel qua praktische afspraken en qua financiŽle overeenkomsten gaat alles stukken vlotter indien u als eventuele partner opteert voor een commissie op het project.

Kan ik een commissie verdienen indien ik een webdesign-project aanbreng?
Voor ieder webdesign-project dat u aanbrengt, kunt u behoorlijk commissie verdienen, op voorwaarde dat u over een BTW-nummer beschikt.

Hoe kan ik concreet een commissie verdienen op een webdesign-project?
Indien u een potentiŽle klant ervan overtuigt om voor Extraa  te kiezen voor zijn webdesign, dan brengt u ons daarvan op de hoogte. Wij nemen contact op met de klant en handelen alles af zoals bij elk ander project. Als de klant ťťnmaal betaald heeft, sturen wij u een kopie van de eindfactuur, en u factureert ons voor 10% van dat bedrag. Ook bestaat de mogelijkheid om een domeinchecker te plaatsen. Informeer ons naar de mogelijkheden op domeinchecker@extraa.nl
 

 

Domeinnaam

Registreer hier uw domeinnaam! Registreer hier uw domeinnaam!

Hosting

100MB
Bekijk hier ons hostingaanbod

  © Copyright 2003 - Extraa