Internet & Network solutions Extraa IS
HOME 
WEBDESIGN
DOMEINNAAM
HOSTING
PRO-MODULES
REFERENTIES
HELPDESK
BEDRIJFSINFO
CONTACT
SITEMAP

Onze referenties
www.jokevanderjagt.nl

U bevindt zich in: Hosting > Geavanceerde hostingtoepassingen > Beveiligingscertificaten  
Beveiligingscertificaten

Waarvoor heb ik dit nodig?

Een beveiligingscertificaat hangt eigenlijk samen met uw HTTPS-site (zie de optie "SSL Beveiligde websiteverbinding mogelijk" in ons hostingaanbod). Wanneer u gebruik maakt van een HTTPS-site dan worden de gegevens tussen de browser van de websitebezoeker en de server doorgegeven op een geëncrypteerde manier, zodat niemand onderweg deze gegevens kan inkijken (bij gewone verbindingen dus wel!).

We moeten u niet vertellen dat dit absoluut vereist is wanneer er financiële transacties worden gebruikt en kredietkaart-gegevens worden uitgewisseld.

Maar naast het feit dat de gegevens beveiligd doorgestuurd worden, bent u het eigenlijk ook verplicht ten opzichte van uw bezoekers/klanten om ze te bevestigen dat ze deze gegevens wel naar u doorsturen. De bezoekers van uw site krijgen anders namelijk de waarschuwing dat het niet bevestigd is dat u de gegevens zal (en als enige kan) ontvangen. Waarschijnlijk is dat wel zo, maar veel mensen haken toch af. U moet hen dus bewijzen dat u het bent, en dat doet u met uw eigen beveiligingscertificaat.

Wanneer u dus een hostingabonnement heeft dat HTTPS-verbindingen ondersteunt, en u wilt deze site toegankelijk maken voor de internetgebruikers, dan neemt u het beste ook een beveiligingscertificaat in overweging. Van zodra we dit installeren op uw server komen er geen beveiligingswaarschuwingen meer en kan uw bezoeker/klant veilig en onbezorgd uw site gebruiken om bv. aankopen te verrichten of betalingen uit te voeren.

Meer informatie

Bij Extraa kan u een beveiligingscertificaat kopen voor 500 EUR p/ jaar. Wij koppelen dit gratis aan één van onze hostingabonnementen.

Voor verdere informatie in verband met certificaten zijn wij voor u bereikbaar via hosting@extraa.nl.


 Aansluitend...

 

 

aansluitend...
Dedicated hosting
Uw eigen site hosten
Eigen mailserver

Domeinnaam

Registreer hier uw domeinnaam! Registreer hier uw domeinnaam!

Hosting

100MB
Bekijk hier ons hostingaanbod

   Copyright 2003 - Extraa