Internet & Network solutions Extraa IS
HOME 
WEBDESIGN
DOMEINNAAM
HOSTING 
PRO-MODULES
REFERENTIES
HELPDESK
BEDRIJFSINFO
CONTACT
SITEMAP

Onze referenties
www.bouwbedrijfvanderveen.nl

U bevindt zich in: Webdesign > Soorten Websites > Informatieve website  
Informatieve website

U heeft uw publiek iets mee te delen...

Of u nu een openbaar bestuur bent, een vereniging, organisatie of iemand met een uitgesproken mening … indien u uw publiek iets te vertellen hebt, waarom dan niet via een website? Het internet is in de eerste plaats een informatienetwerk, dat zich perfect leent voor deze vorm van communicatie.

Wat kan deze informatie zijn?

Enkele voorbeelden:
  • Als openbaar bestuur kan u de antwoorden op alle mogelijke vragen, waarvoor de inwoners anders contact moeten opnemen met de verschillende diensten, eenvoudigweg beschikbaar stellen op uw website.

  • Als club, vereniging of organisatie wenst u waarschijnlijk uw activiteiten bij een zo breed mogelijk publiek aan te kondigen. Wij maken voor u een online activiteitenkalender, uitgebreid met de mogelijkheid tot het invullen van verslagen, een automatische agenda, een nieuwsbrief, enz. En de volledige inhoud kan u zelf, aan de hand van een administratiewebsite, toevoegen, wijzigen of verwijderen.

  • U kan ook een website over een specifiek onderwerp laten maken. En waarom geen internetredacteur worden van een nieuwssite?
Waar zorgt Extraa voor?

Wij zorgen er voor dat uw informatie op een aantrekkelijke, overzichtelijke en snelle manier bij uw publiek komt. Wij bieden ook onderhoudscontracten aan om de informatie up-to-date te houden, maar u kan natuurlijk ook gebruik maken van onze administratie-websites om uw informatie op een eenvoudige manier zelf aan te passen, zonder onze tussenkomst.

Vanzelfsprekend doen we er ook alles aan om uw site zo hoog mogelijk in de zoekrobots te doen scoren.


Wenst u verdere informatie over informatieve websites? Neem eens contact met ons op via  info@extraa.nl En neem zeker eens een kijkje bij onze referenties.


 Aansluitend...

 

 

aansluitend...
Website-referenties
Reclame website
E-commerce & internetapplicaties

Domeinnaam

Registreer hier uw domeinnaam! Registreer hier uw domeinnaam!

Hosting

100MB
Bekijk hier ons hostingaanbod

  © Copyright 2003 - Extraa