Internet & Network solutions Extraa IS
HOME 
WEBDESIGN
DOMEINNAAM
HOSTING 
PRO-MODULES
REFERENTIES
HELPDESK
BEDRIJFSINFO
CONTACT
SITEMAP

Onze referenties
www.artiplan.nl

U bevindt zich in: Pro-modules > OfficePro   
OfficePro

 Eenvoudig te bedienen totaaloplossing voor de succesvolle ondernemer!
Fujitsu Siemens monitoren
Wilt u uw internetactiviteiten nog verder automatiseren? Gemakkelijk offertes, facturen, aanmaningen etc. maken? Uw voorraad in de gaten houden zodat u ervoor zorgt dat u niet met te grote voorraden te maken krijgt of juist niet kunt leveren omdat een product is uitverkocht?

Met OfficePro heeft u het totaalpakket voor uw orders, aan- en verkopen in handen. U heeft de beschikking over een uitgebreide database die al uw klant-, artikel- en leveranciersgegevens bevat.

Met OfficePro leggen wij een koppeling met WebshopPro. Indien u een order ontvangt via WebshopPro wordt de magazijnvoorraad direct bijgewerkt. Elke voorraadwijziging als gevolg van de ontvangst of verzending van goederen wordt onmiddellijk geboekt..
Zo kunt naast alle functionaliteiten van uw webshop ook nog eens uw voorraden in de gaten houden (het programma geeft automatisch een waarschuwing zodra uw voorraad onder een bepaalde, vrij instelbare, limiet komt) en automatiseert u het gehele proces ordervoorstel - orderbevestiging - facturatie - aanmaning. Bovendien heeft u met OfficePro de beschikking over een uitgebreide artikeldatabase. In artikelbeheer kunt u zelfs productillustraties opslaan en stuklijsten samenstellen. Dankzij de databaseondersteuning kunt u met enkele muisklikken een document opstellen of het nu gaat om een order, een offerte of een factuur. Adressen en artikelposities worden gewoon overgenomen uit de database. Omzetten en openstaande posten kunt u analyseren op basis van verschillende criteria en het resultaat weergeven of exporteren als lijst of grafiek.
U geeft wanbetalers geen kans meer, want het programma herinnert u aan vervallen facturen, waarvoor u vervolgens aanmaningen kunt opstellen.
  • Opstellen van offerte, orderbevestiging, factuur en pakbon
  • Variabele BTW-tarieven, artikeleenheden, betalingscondities en verzendmethoden
  • Uitgebreide artikeldatabase met ijzeren voorraad, artikelhistorie en omzetevaluaties

Kortom, een zeer compleet pakket om uw logistieke-, in- en verkoopadministratie op overzichtelijke wijze te beheren.


 Aansluitend...


 

 

aansluitend...
Specificaties

Domeinnaam

Registreer hier uw domeinnaam! Registreer hier uw domeinnaam!

Hosting

100MB
Bekijk hier ons hostingaanbod

  © Copyright 2003 - Extraa