Internet & Network solutions Extraa IS
HOME 
WEBDESIGN
DOMEINNAAM
HOSTING 
PRO-MODULES
REFERENTIES
HELPDESK
BEDRIJFSINFO
CONTACT
SITEMAP

Onze referenties
www.bouwbedrijfhokse.nl

U bevindt zich in: Webdesign > Onze prijzen  
Onze prijzen

Uw voordeel

Van een investering in een website krijgt u heel wat terug. Veel van onze klanten lieten weten dat ze de website al ruimschoots hebben terugverdiend, en dat al in het eerste jaar!

Een visitekaartwebsite

Onze prijzen beginnen vanaf 499 EUR voor een visitekaartwebsite met enkele foto's en uw contactgegevens (adresgegevens, openingstijden,...). U krijgt uiteraard een fris ogend, uniek en op maat gemaakt ontwerp.
In combinatie met ons Extraa Starter-hostingabonnement bent u 24u/24, 7 dagen op 7 op internet aanwezig voor de prijs van 1 krantenadvertentie!

Een uitgebreide website

Voor een website met verschillende rubrieken, maken we steeds gebruik van een zelf-ontwikkelde internet-applicatie die aanpassingen eenvoudig en goedkoop maken. Een website met dit volledige systeem én met een eigentijds ontwerp heeft u reeds vanaf 1499 EUR.
Naar de toekomst toe biedt deze site ruime uitbreidingsmogelijkheden.
De combinatie met ons Extraa Silver-hostingabonnement verzekert u van een professionele aanwezigheid op het net!

Een dynamische website

Deze volwaardige internetapplicatie, met geïntegreerde dynamische elementen, laat u toe bepaalde zaken op uw site volledig eigenhandig te beheren. U hoeft hiervoor dan geen beroep meer te doen op onze diensten, voor zolang uw website online staat.
We bouwen een administratie-website op maat waarmee u bv. productlijsten up to date kan houden, nieuwsartikels bijschrijven, enz...
De prijzen voor dit type site zijn zeer afhankelijk van het aantal aanpasbare rubrieken.
Combineert u uw website met één van onze PRO hosting-abonnementen, dan weet u dat u zal beschikken over al de mogelijkheden die het internet u kan bieden. Op de site van webshoppro.nl vind u uitgebreide informatie over het opzetten van een webshop.

Onderhoudscontracten

Wanneer er inhoudelijke of andere wijzigingen moeten aangebracht worden aan uw website dan kan u steeds bij ons terecht. Voor frequente wijzigingen kunnen we u, voor een vast maandelijks bedrag, onze onderhoudscontracten aanbieden.

Garanties

U koopt meer dan een website bij Extraa. Uniek is dat wij de garantie bieden dat uw site steeds op internet zal blijven staan, zolang dit technisch mogelijk is. U krijgt bovendien een levenslange garantie op programmeerfouten.


Alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW, en louter indicatief. Wilt u vrijblijvend weten wat het webproject dat u in gedachten heeft zal kosten, vraag dan gewoon een offerte via e-mail op offerte@extraa.nl of neem telefonisch contact op via nummer 0522-243737.
 Aansluitend...

 

 

aansluitend...
Website-referenties
Waarom een Website?
Soorten Websites
Wat maakt een Extraa website anders?
Hoe komt uw website op internet?

Domeinnaam

Registreer hier uw domeinnaam! Registreer hier uw domeinnaam!

Hosting

100MB
Bekijk hier ons hostingaanbod

  © Copyright 2003 - Extraa