Internet & Network solutions Extraa IS
HOME 
WEBDESIGN
DOMEINNAAM
HOSTING 
PRO-MODULES
REFERENTIES
HELPDESK
BEDRIJFSINFO
CONTACT
SITEMAP

Onze referenties
www.domeinbv.nl

U bevindt zich in: Pro-modules > WebshopPro > WebshopPro deel 2   
WebshopPro

Scenic gammaOpeningstijden: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar

Vanaf nu is uw webshop altijd bereikbaar voor uw klanten. Met een eigen webshop van Extraa biedt u uw klanten de voordelen van een 24-uurs economie. Ook eventuele geografische beperkingen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Uw omzetmogelijkheden zijn zo groot als u zelf wil. Het kost u slechts een uurtje per maand aan tijd.

Zonder investeringsrisico ondernemen !!!

De lucht is eindelijk uit de internetbubbel. De weg is vrij om echt geld met behulp van het Internet te verdienen. Als u niet bereid bent om bakken met geld te betalen voor een eigen website bieden wij u het beste alternatief. Wij bieden u de voordelen van uw eigen webshop die wij desgewenst integreren in uw eigen bestaande website.

Wel de lusten, niet de lasten? Klinkt mooi... Maar omdat u niets hoeft te investeren, valt er niets af te schrijven. Van iedere euro omzet via uw webshop houdt u dus een veel hogere nettomarge over. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele gemakken voor zowel u, als ondernemer, als uw huidige en toekomstige klanten.

Neem eens een kijkje bij goldenglobe.nl en ervaar het gemak en de voordelen die WebshopPro u bieden. De belangrijkste functionaliteiten hebben wij voor u samengevat op WebshopPro.nl

Geef uw webwinkel een eigen gezicht !!!

Geen huisstijl is hetzelfde. Daarom is WebshopPro van Extraa eenvoudig aan te passen aan uw eigen huisstijl door het instellen van de juiste kleuren en het plaatsen van uw eigen logo en/of beeldmerk.

Als u WebshopPro naderhand wil aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren, dan kunnen wij voor u een lay out op maat ontwerpen. Voor een eenmalige bijdrage ( 750.00) kunt u uw WebshopPro die unieke uitstraling geven zoals u gezien wil worden. Een kind kan de was doen.

Vragen...?

Als u weinig ervaring heeft met de mogelijkheden van het Internet en WebshopPro van Extraa in het algemeen, heeft u na het lezen van onze informatie wellicht verdere vragen. Vragen die onze specialisten met plezier zullen beantwoorden, eventueel ondersteund met een demo bij u op het bedrijf.


 Aansluitend...


 

 

aansluitend...
Koppelingen met databases
Taallicenties
Webshop bekendheid
Meer info op webshoppro.nl

Domeinnaam

Registreer hier uw domeinnaam! Registreer hier uw domeinnaam!

Hosting

100MB
Bekijk hier ons hostingaanbod

   Copyright 2003 - Extraa