Internet & Network solutions Extraa IS
HOME 
WEBDESIGN
DOMEINNAAM
HOSTING 
PRO-MODULES
REFERENTIES
HELPDESK
BEDRIJFSINFO
CONTACT
SITEMAP

Onze referenties
www.domeinbv.nl

U bevindt zich in: Pro-modules > WebshopPro > Koppelingen met databases (Importmodule)      
Koppelingen met databases
Scenic gamma
Uw WebshopPro is snel online door productinformatie uit uw bestaande databases te importeren.

Staan uw producten al in een bestaande database, dan kunt u met onze importmodule het maken van een webshop zelfs sneller en gemakkelijker voor u laten verzorgen. Deze importmodule stelt u in staat de bestaande productgegevens direct in WebshopPro te importeren. U kunt gegevens uit vrijwel elke database importeren, waaronder MYSQL, DBase, Access, MYOB en Excel.

Er is bijna niets dat u niet kunt importeren. De Importmodule zal zelfs automatisch een afdelingsstructuur in uw WebshopPro voor u aanmaken, als de producten in uw database geordend zijn in categorieŽn.

Als de gedachte aan het handmatig invoeren van uw productdetails uit een bestaande database u de koude rillingen geeft, dan is de Importmodule de oplossing waar u behoefte aan heeft. Deze module stelt u in staat uw voordeel te doen met de tijd die u in het verleden hebt geÔnvesteerd in het opbouwen van uw database met producten en toebehoren. U kunt nu uw productdatabase door ons om laten zetten in een online webshop met het gemak van wijzen en klikken.


 Aansluitend...


 

 

aansluitend...
Koppelingen met databases
Taallicenties
Webshop bekendheid
Meer info op webshoppro.nl

Domeinnaam

Registreer hier uw domeinnaam! Registreer hier uw domeinnaam!

Hosting

100MB
Bekijk hier ons hostingaanbod

  © Copyright 2003 - Extraa